Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής

Πολυτεχνική Σχολή - Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Εκδήλωσης του Προγράμματος Mentoring Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Περιγραφή

Ο νέος κύκλος του Προγράμματος Mentoring Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (Π.Ι.) ξεκινάει και σε προσκαλούμε στην ανοικτή εκδήλωση για την ολοκλήρωση του 9ου κύκλου (2021-2022) και την έναρξη του 10ου κύκλου (2022-2023), την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 6.00 μμ, στην Αίθουσα Συγκλήτου Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (Μεταβατικό κτίριο, 2ος όροφος)

Στην εκδήλωση θα έχεις την ευκαιρία να ακούσεις τις εμπειρίες φοιτητών, αποφοίτων και Μεντόρων που έχουν συμμετάσχει στο Πρόγραμμα Mentoring Π.Ι., αλλά και να μάθεις πως θα δηλώσεις τη συμμετοχή σου ως καθοδηγούμενος/η (mentee), προκειμένου να αξιοποιήσεις κι εσύ τις δυνατότητες που ανοίγονται για τη διαχείριση της σταδιοδρομίας σου.

Μαζί μας θα είναι η κα Δεληγιώργη Ναταλία, Certified Performance & Development Coach, που θα μας μυήσει στα μυστικά της επιτυχίας, επαγγελματικής ή προσωπικής μέσω της ομιλίας της «H επιτυχία μαθαίνεται. Σχεδίασε τη ζωή σου με τα σωστά εργαλεία»

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους απόφοιτους, τελειόφοιτους, μεταπτυχιακούς φοιτητές και υπ. διδάκτορες του Π.Ι. ως καθοδηγούμενους (Mentees) και σε επαγγελματίες, επιχειρηματίες με πλούσια επαγγελματική εμπειρία ως Μέντορες (Mentors).

Πληροφορίες για το Πρόγραμμα Mentoring Πανεπιστημίου Ιωαννίνων είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο  http://mentoring.dasta.uoi.gr και για την εκδήλωση στο FB event:    https://bit.ly/3SbIN4T

Δήλωση συμμετοχής στο   https://bit.ly/3MGQui5

Η εκδήλωση είναι ανοικτή στο κοινό.

Σε περιμένουμε!

Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας

Πανεπιστημίου Ιωαννίνων