Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής

Πολυτεχνική Σχολή - Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Deloitte Career Event

Περιγραφή

Με μεγάλη χαρά σε προσκαλούμε σε ένα Career Event, σε συνεργασία με το Τμήμα Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, στις 9 Νοεμβρίου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Τεχνολογικού Πάρκου στα Ιωάννινα, 17:30 -19:00.

Στην εκδήλωση θα έχεις την ευκαιρία:

  • Να μάθεις πώς θα συντάξεις το τέλειο βιογραφικό και πώς θα δίνεις επιτυχημένες συνεντεύξεις εργασίας, συμμετέχοντας στο σεμινάριο Unlock Your Potential: Crafting Winning Resumes and Mastering Interviews από την ομάδα του Ανθρώπινου Δυναμικού μας.
  • Να γνωρίσεις στελέχη της Deloitte μετά το πέρας της εκδήλωσης στο networking event, και να μάθεις περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία και για την tech καριέρα που μπορείς να χτίσεις μαζί μας.

Αν είσαι φοιτητής, τελειόφοιτος ή απόφοιτος προπτυχιακών, μεταπτυχιακών και διδακτορικών σπουδών του Τμήματος Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
δήλωσε συμμετοχή στην εκδήλωση έως 06/11 εδώ.

Η Deloitte Ελλάδος, μέλος του παγκόσμιου δικτύου της Deloitte Touche Tohmatsu, δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1975. Διαθέτουμε γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Πάτρα και Ιωάννινα, και απασχολούμε περισσότερους από 2.700 επαγγελματίες. Με εμπειρία και τεχνογνωσία σε συμβουλευτικές, ελεγκτικές, χρηματοοικονομικές, φορολογικές, και υπηρεσίες διαχείρισης κινδύνου, είμαστε το ισχυρότερο και πολυτιμότερο brand εμπορικών υπηρεσιών (Brand Finance, Global 500) στον κόσμο και ένα από τα Best Workplaces (Great Place to Work®) στην Ευρώπη και στην Ελλάδα.

Η τεχνολογία και η καινοτομία βρίσκονται στην καρδιά των υπηρεσιών μας. Γι’ αυτό εστιάζουμε στην πρόσληψη νέων με γνωστικό αντικείμενο τις STEM και ήδη περισσότεροι από το 50% των ανθρώπων μας ασχολούνται με τις εφαρμογές της τεχνολογίας.

Αν θέλεις να συζητήσεις περαιτέρω για όλες τις ευκαιρίες καριέρας που προσφέρει η Deloitte, στείλε μας το βιογραφικό σου κι ένας ειδικός του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού θα επικοινωνήσει μαζί σου!

Για διευκρινίσεις μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας εδώ.

Με εκτίμηση,
Deloitte