Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής

Πολυτεχνική Σχολή - Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

BETA, Open Day, 4 Μαΐου 2023 – 12:00

Περιγραφή

Η εκδήλωση γνωριμίας με την εταιρία BETA CAE Systems θα γίνει την Πέμπτη 4/5/2023 στις 12:00, στην αίθουσα Σεμιναριών του Τμήματος.

Η BETA CAE Systems είναι ένας πάροχος λύσεων προσομοίωσης, αφιερωμένος στην ανάπτυξη συστημάτων λογισμικού τελευταίας τεχνολογίας για Μηχανική Υπολογιστών. Για σχεδόν 30 χρόνια, αναπτύσσουμε εργαλεία και παρέχουμε υπηρεσίες για τους πρωτοπόρους σε πολλούς τομείς, ακούγοντας τις ανάγκες τους και αντιμετωπίζοντας ακόμη και τις πιο απαιτητικές προκλήσεις. Αρχικά καθιερώσαμε τη φήμη μας στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας και τώρα είμαστε περήφανοι για την ανάπτυξη του λογισμικού μας και στους κλάδους της αεροδιαστημικής, της άμυνας, της εμβιομηχανικής, της ηλεκτρονικής, της ενέργειας και άλλων βιομηχανιών. Με το κύριο αναπτυξιακό μας κέντρο που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και με γραφεία σε εννέα διαφορετικές χώρες, εξυπηρετούμε την παγκόσμια αγορά μηχανικών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα συστήματα BETA CAE, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.beta-cae.com