Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής

Πολυτεχνική Σχολή - Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ»

Το Τμήμα Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης με τίτλο «ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ» με Κωδικό MIS 6003237 και Κωδικό ΕΛΚΕ 83425 (Επιστημονικά Υπεύθυνος: Καθηγητής Ιωάννης Ρίζος), του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανθρώπινο Δυναμικό & Κοινωνική Συνοχή» του «ΕΣΠΑ 2021-2027», η οποία συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου (ΕΚΤ+) και Εθνικών Πόρων, με δικαιούχο τον Ειδικό Λογαριασμό Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, και έχοντας υπόψη τις Αποφάσεις της Συνέλευσης του Τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Αριθμ. 467/23-10-2023 και Αριθμ. 469/20-12-2023, προσκαλεί Νέους/ες Επιστήμονες, κατόχους Διδακτορικού Διπλώματος, να υποβάλλουν αίτηση για τη σύναψη σύμβασης ανάθεσης έργου για την παροχή διδακτικού έργου -σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 30, 173 και 243 παρ. 4 του Ν. 4957/2022 (Φ.Ε.Κ. Α΄141/21.07.2022)- κατά το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 σε Γνωστικά Αντικείμενα του προπτυχιακού προγράμματος σπουδών του Τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, όπως αυτά περιγράφονται αναλυτικά στο Παράρτημα «Περιγραφή Μαθημάτων» το οποίο επισυνάπτεται στην παρούσα πρόσκληση.

Προσφερόμενες Θέσεις – Γνωστικά Αντικείμενα: Ένα (1)

Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να υποβάλουν, μόνο ηλεκτρονικά, την αίτηση υποψηφιότητάς τους με τα συνημμένα σε αυτή δικαιολογητικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου gramcse@uoi.gr (email Γραμματείας Τμήματος).
Τα ανωτέρω στοιχεία, πρέπει να κατατεθούν ηλεκτρονικά σε συμπιεσμένο αρχείο τύπου zip στην προαναφερόμενη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το αργότερο μέχρι και την 21-1-2024, ημέρα Κυριακή και ώρα 23:59.
Τα ηλεκτρονικά μηνύματα των αιτήσεων θα αναφέρουν στο θέμα τον Αριθμό Πρωτοκόλλου της σχετικής Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος:

«Αίτηση στην Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος με αρ. πρωτ. 740/2024, για το
Τμήμα Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής».

Η αίτηση και τα συνημμένα αυτής θα πρέπει να αποστέλλονται αποκλειστικά από το λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του/της υποψηφίου/ας που έχει δηλωθεί στα στοιχεία επικοινωνίας της αίτησης. Επισημαίνεται ότι για τεχνικούς λόγους, συνίσταται το μέγεθος του συνημμένου αρχείου zip να μην ξεπερνά τα 25ΜΒ, εάν αυτό είναι εφικτό.

Περισσότερες πληροφορίες, καθώς και τη σχετική αίτηση, θα βρουν οι ενδιαφερόμενοι/ες στα παρακάτω αρχεία.

Blog Attachment