Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής

Πολυτεχνική Σχολή - Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Δηλώσεις Μαθημάτων – Σημαντικές Διευκρινήσεις – ΛΗΞΗ 29-04-2024

Δήλωση Διπλωματικής Εργασίας

Εάν δηλώσατε πρώτη φορά τη διπλωματική εργασία στη χειμερινή δήλωση 2023-2024 και δεν την ολοκληρώσατε, θα πρέπει στο εαρινό εξάμηνο 2023-2024 να τη δηλώσετε στην εμβόλιμη εαρινή δήλωση. Δεν χρειάζεται να ξαναφέρετε το έντυπο Π1(Α3α) στη Γραμματεία.
Εάν δηλώσετε για πρώτη φορά τη διπλωματική εργασία τώρα στο εαρινό εξάμηνο 2023-2024, θα την δηλώσετε στην κανονική δήλωση. Χρειάζεται να προσκομίσετε το έντυπο Π1 (Α3α) στη Γραμματεία έως το πέρας της προθεσμίας των δηλώσεων.

Δήλωση Πρακτικής Άσκησης

Σε περίπτωση που έχετε επιλέγει για πρακτική άσκηση δεν χρειάζεται να τη δηλώσετε εσείς στην δήλωση μαθημάτων. Θα δηλωθεί από τη Γραμματεία, εφόσον την ολοκληρώσετε επιτυχώς.

Διόρθωση Δήλωσης

(Παρέμεναν στις εκκρεμείς)

Όσοι φοιτητές δεν κατορθώσατε να υποβάλετε σωστά τη δήλωσή σας (εμφάνιζε μήνυμα λάθους και παρέμενε στις εκκρεμείς), παρακαλούμε δοκιμάστε να επεξεργαστείτε εκ νέου τη δήλωσή σας  κάνοντας αποσύνδεση και εκ νέου σύνδεση στο classweb και μετά να επεξεργαστείτε και να υποβάλετε τη δήλωσή σαs.

Πρόβλημα διπλής εγγραφής στην δήλωση της εμβόλιμης εξεταστικής

Σχετικά με το πρόβλημα που υπάρχει στις δηλώσεις της εμβόλιμης εξεταστικής όπου εμφανίζεται δύο φορές το μάθημα “Θεωρία Υπολογισμού” , θα πρέπει να επιλέξετε την εγγραφή που στην στήλη “Τμήμα Τάξης” γράφει τον τίτλο του μαθήματος “Θεωρία Υπολογισμού”, μέχρις ότου να αφαιρεθεί η επιπλέον εγγραφή.