Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής

Πολυτεχνική Σχολή - Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Αγαπητοί πρωτοετείς, καλώς ήρθατε στο Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών & Πληροφορικής.

Τα μαθήματα για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 ξεκινάνε την Δευτέρα 30/09/2019.

Πρόγραμμα Μαθημάτων

Tα μαθήματα των πρωτοετών ξεκινούν τη Δευτέρα 30/09/2019 στις 10:00 στο Αμφιθέατρο του Τμήματος. Στο πρόγραμμα μαθημάτων(στο link που ακολουθεί) τα μαθήματα των πρωτοετών φοιτητών έχουν κόκκινη σήμανση, πρόθεμα ΜΥΥ10Χ και βρίσκονται στην πρώτη στήλη κάθε μέρας.
Τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου είναι :
MYY101 — Αγγλικά Ι
MYY102 — Απειροστικός Λογισμός Ι
MYY103 — Γενική Φυσική
MYY104 — Γραμμική Άλγεβρα
MYY105 — Εισαγωγή στον Προγραμματισμό
MYY106 — Εισαγωγή στους Η/Υ και στην Πληροφορική
Πρόγραμμα Μαθημάτων

Πρόγραμμα Εργαστηρίων

Τα εργαστήρια θα ξεκινήσουν αργότερα στη διάρκεια του εξαμήνου, μετά από συνεννόηση με τον διδάσκοντα. Τα μαθήματα που θα έχετε και εργαστήριο το χειμερινό εξάμηνο είναι τα ΜΥΥ106 – ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΥΣ Η/Υ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ και ΜΥΥ105- ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ.

Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες

Οδηγίες σχετικά με την Ενεργοποίηση του Ιδρυματικού σας Λογαριασμού για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες θα σας δοθούν κατά την ταυτοποίηση και την ολοκλήρωση της εγγραφής σας.

Ακαδημαϊκή Ταυτότητα.

Η ακαδημαϊκή ταυτότητα έχει και ισχύ Δελτίου Ειδικού Εισιτηρίου (Πάσο). Για την υποβολή της ηλεκτρονικής σας αίτησης επισκεφτείτε την παρακάτω διεύθυνση http://academicid.minedu.gov.gr.

Δήλωση μαθημάτων για το τρέχον εξάμηνο

Η δήλωση μαθημάτων είναι υποχρεωτική και γίνεται εντός συγκεκριμένης προθεσμίας, για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 από 21/10/2019 – 4/11/2019. Η διαδικασία γίνεται ηλεκτρονικά στον ακόλουθο ιστότοπο: https://classweb.uoi.gr

Δήλωση Διδακτικών συγγραμμάτων

Η δήλωση γίνεται εντός συγκεκριμένης προθεσμίας που ανακοινώνεται στην αρχή κάθε εξαμήνου από τη Γραμματεία του Τμήματος. Η διαδικασία γίνεται ηλεκτρονικά στον ακόλουθο ιστότοπο: http://eudoxus.gr/ και αφορά τα μαθήματα που έχετε ήδη δηλώσει για το συγκεκριμένο εξάμηνο.

e-course – Πλατφόρμα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης

Στην πλατφόρμα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης μπορείτε να βρίσκεται το υλικό και άλλες πληροφορίες σχετικά με τα μαθημάτα. Η διαδικασία γίνεται ηλεκτρονικά στον ακόλουθο ιστότοπο:http://ecourse.uoi.gr/

Εκτυπωτές εργαστηρίων

Στο πρώτο όροφο υπάρχει ένας ασπρόμαυρος laser εκτυπωτής για χρήση από τους φοιτητές. Ο εκτυπωτής αυτός βρίσκεται στο εργαστήριο ΠΕΠ ΙΙ και προορίζεται για εκτύπωση εργασιών. Πρόσβαση στον εκτυπωτή αποκτούν οι φοιτητές με το άνοιγμα του λογαριασμού τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Να ενημερώνεστε τακτικά από τις ανακοινώσεις της ιστοσελίδας του Τμήματος http://www.cse.uoi.gr/

Πληροφορίες σχετικά με την ταυτοποίηση και την ολοκλήρωση της εγγραφής μπορείτε να βρείτε εδώ.

Ευχόμαστε η παραμονή σας ως φοιτητές στο Τμήμα μας, στο Πανεπιστήμιο και στην πόλη των Ιωαννίνων, να αποδειχθεί από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής σας.

Για τυχόν πληροφορίες παρακαλούμε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα: 2651007458 & 2651007213