Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής

Πολυτεχνική Σχολή - Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Πρωτοετείς φοιτητές – Ηλεκτρονική εγγραφή επιτυχόντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Ξεκινά η εγγραφή των επιτυχόντων των Πανελλαδικών Εξετάσεων έτους 2022 και της ειδικής κατηγορίας των πασχόντων από σοβαρές παθήσεις στις Σχολές και τα Τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά, κατά το διάστημα από,  

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022  έως και Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022. 

Η εγγραφή των επιτυχόντων πραγματοποιείται στο ανωτέρω διάστημα υποχρεωτικά ηλεκτρονικά,  μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Ηλεκτρονικών Εγγραφών 2022. 

Οι επιτυχόντες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Πληροφοριακό Σύστημα Ηλεκτρονικές Εγγραφές 2022  του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://eregister.it.minedu.gov.gr. Για την είσοδό τους  στην ηλεκτρονική εφαρμογή οι υποψήφιοι εισάγουν τον 8ψηψιο κωδικό εξετάσεων υποψηφίου και τον ίδιο κωδικό πρόσβασης (password) που χρησιμοποίησαν για την εισαγωγή τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή του Μηχανογραφικού Δελτίου.

Σας επισημαίνουμε ότι για πρώτη φορά φέτος οι εισακτέοι της ειδικής κατηγορίας πασχόντων από σοβαρές ασθένειες (αφορά τα Τμήματα που έχουν εισακτέους της κατηγορίας αυτής) πραγματοποιούν την ηλεκτρονική τους εγγραφή και παράλληλα στον ίδιο χρόνο καλούνται να αποστείλουν ή να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους στη Γραμματεία του Τμήματος εισαγωγής τους για να ολοκληρωθεί η εγγραφή τους (από 01.09.2022 έως και 09.09.2022). Τα τηλέφωνα επικοινωνίας με τη Γραμματεία του Τμήματος είναι 2651007458  &  2651007213.