ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ SITE MAP | ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ | ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ENGLISH

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

UOI COMPUTER SCIENCE

(Η ιστοσελίδα βρίσκεται σε διαδικασία ενημέρωσης)

Το Τμήμα Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής βρίσκεται στο Κτίριο Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής στο χώρο της Σχολής Θετικών Επιστημών στην Πανεπιστημιούπολη Δουρούτης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Ακολουθούν αναλυτικές οδηγίες για το πως μπορείτε να φτάσετε στο Τμήμα Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής.

  • Με αστικό λεωφορείο από την πόλη των Ιωαννίνων. Υπάρχει τακτική συγκοινωνία προς το πανεπιστήμιο. Η αφετηρία βρίσκεται απέναντι απο το Δικαστικό Μέγαρο Ιωαννίνων. Το λεωφορείο που εκτελεί το συγκεκριμένο δρομολόγιο είναι το Νο 16.
  • Από την Εθνική Οδό Ιωαννίνων Αθηνών. Στον κόμβο που βρίσκεται λίγο πριν τα Ιωάννινα, στο ύψος του ΤΕΙ Ιωαννίνων και με κατέυθυνση απο την Αθήνα προς τα Ιωάννινα, στρίβουμε αριστερά στα φανάρια. Στον επόμενο κόμβο στρίβουμε και πάλι αριστερά. Έπειτα από 1 χιλιόμετρο περίπου βρίσκεται στη δεξιά πλευρά του δρόμου η κεντρική είσοδος του Πανεπιστημίου. Ακολουθώντας τη σήμανση φτάνετε εύκολα στη Σχολή Θετικών Επιστημών.
  • Με ταξί, ζητώντας από τον οδηγό να σας φέρει στο "Τμήμα Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής δίπλα στο Μαθηματικό".
©2010 DEPARTMENT OF COMPUTER SCIENCE & ENGINEERING - UNIVERSITY OF IOANNINA
created by data|SCIENCE

Valid XHTML 1.0 Strict Valid CSS!